Travelikum

Erdei faházak, ahol elbújhatsz a város zaja elől

2022. február 23. - Travelikum

Olykor túl sok lesz a városi nyüzsgés és szeretnénk valami nyugodt helyen elbújni, ahol tényleg semmi sem zavar majd minket. Magyarország szerte rengeteg olyan kis menedékház van, ahol akár csak pár éjszakára is, de elmenekülhetünk a város zaja elől anélkül, hogy bárki zavarna minket vagy mi zavarnánk bárkit. Ezek közül gyűjtöttünk össze most párat!

kep1_14.jpg

Forrás: pixabay.com

Noszvaj, a hazai turizmus egyik ékszerdoboza[1]

Az Erdei Kisház Noszvaj a Bükk egyik legnépszerűbb kisháza, nem véletlenül. Romantikus hangulatával és rendkívül privát elhelyezkedésével mind párok, mind pedig baráti társaságok számára megfelelő célpont lehet. A két apartmanból álló, összesen 10 ember befogadására alkalmas szállás a természet szívében, a fák lombjai között várja a pihenésre, aktív kikapcsolódásra vágyókat az év minden szakaszában. Az ott töltött időt dézsában fürdőzéssel, szaunázással, társasjátékozással vagy biciklitúrákkal tehetjük még tartalmasabbá, este pedig kényelmes, kuckózós ágyakban hajthatjuk álomra a fejünket.

Kis kunyhó Budapest közelében[2]

A Leányfalun megbúvó Meredély Kunyhószállás egy igazán mesébe illő erdei menedék. A fák között, csendben és nyugalomban várja a romantikus kikapcsolódásra vágyó párokat mindennel, ami egy pihentető hétvégéhez kellhet. A házikóban található egy székelydézsa, egy kényelmes hálószoba és egy kisebb teakonyha is, amely mindent biztosít egy pár napos ott tartózkodáshoz. A hegyoldaltól nem messze található a Duna-part, így akár ott vagy az erdőben is hosszú sétákra indulhatunk vagy akár a Dunakanyart is felfedezhetjük.

Déli kikapcsolódás Pécs mellett[3]

A Pécs mellett található geresdlaki Székely Gerendaházakban tényleg a kikapcsolódásé a főszerep. Amellett, hogy gyönyörű környezetben pihenhetünk jakuzzit és szaunát is kipróbálhatunk, masszázsokon vehetünk részt és a környéken számos túrára is elindulhatunk. A szálláshely gyermek és állatbarát is, így azért sem kell aggódni, hogy ki vigyázzon rájuk, amíg mi távol vagyunk, de egy romantikus kikapcsolódáshoz is tökéletes helyszínt nyújt bensőséges hangulatával és kényeztető extráival.

 

 

 

 

 

[1] https://erdeikishaz.hu/

[2] https://www.meredely.hu/

[3] https://szallas.hu/szekely-gerendahazak-geresdlak

A bejegyzés trackback címe:

https://travelikum.blog.hu/api/trackback/id/tr8117764604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása