Travelikum

Színes programok az őszi napokra

2022. október 07. - Travelikum

Ugyan már magunk mögött hagytuk a forró, nyári napokat, az igazi téli, ünnepi időszak pedig még várat magára, az őszben is megtalálhatjuk a szépséget, valamint az apró örömöket. Ebben az évszakban is számos programlehetőség közül válogathatunk, melyekkel kicsit feldobhatjuk az olykor szürke, őszi hétköznapjainkat.

pexels-pixabay-235721_1.jpg

Forrás: https://www.pexels.com/hu-hu/

Happy Cat Nemzetközi Macskakiállítás[1]

A macskaimádók egy igazán különleges programon vehetnek részt, hiszen október 8. és 9. között ellátogathatnak a budapesti Lurdy Házba, a Nemzetközi Macskakiállításra. A rendezvény bizonyára emlékezetes lesz, hiszen a kiállításon naponta több száz különleges macska, gyerekprogramok, illetve különböző vásárok várják az érdeklődőket. Továbbá a macskák mellett tengerimalacok, sünök és megannyi egzotikus állat teszi még izgalmasabbá a rendezvényt.

Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásár[2]

Idén október 13. és 16. között rendezik meg a Margó Irodalmi Fesztivált a Nemzeti Táncszínházban, ahol az irodalom kedvelői a legfrissebb megjelenésekkel, hazai és nemzetközi szerzőkkel találkozhatnak, valamint beszélgetéseken és koncerteken vehetnek részt. A rendezvényen átadják a legjobb első prózakötet szerzőjének járó Margó-díjat, illetve a négy nap során kiderül, melyek azok a könyvek, amelyeket mindenképp érdemes elolvasni. A rendezvény további különleges része a könyvvásár, a Bookline standja a Margón bemutatott kötetekkel, és más kedvencekkel, újdonságokkal, kedvezményekkel várja a látogatókat.

Budapest Töklámpás Fesztivál[3]

A fesztiválnak a Hősök tere ad otthont október 29-én, melynek lényege, hogy minden résztvevő az általa elkészített töklámpással érkezik a helyszínre. Bár a töklámpások különleges hangulatot teremtenek az eseményen, fontos megjegyezni, a rendezvény nem csak a lámpásokról szól majd. A rendezvényre várnak minden olyan látogatót, akik jótékonykodni szeretnének, és segíteni szeretnének a rászorulókon. Az összegyűlt adományokat a Gyermekétkeztetési Alapítvány osztja majd szét a rászoruló gyerekek között.

 

 

 

 

[1] https://www.facebook.com/events/1305759483507678

[2] https://www.margofeszt.hu/hu

[3] https://www.fesztivalportal.hu/minden-mas-fesztival/toklampas-fesztival-budapest

A bejegyzés trackback címe:

https://travelikum.blog.hu/api/trackback/id/tr8217949060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása