Travelikum

Jó hír a fürdőzés szerelmeseinek: ismét érkezik a Strandok Éjszakája!

2022. július 22. - Travelikum

Tombol a nyár, az idei szezon legforróbb éjszakájával pedig újra a Strandok Éjszakájáé a főszerep! A rendezvényhez hazánk több mint 40 fürdője csatlakozott az ország minden részéről, július 30-án színesebbnél színesebb programok várják az érdeklődő vendégeket.

kep1_23.jpg

Forrás: https://turizmus.com/desztinaciok/jovo-hetvegen-rendezik-a-strandok-ejszakajat-1182265

A rendezvény a Magyar Fürdőszövetség nevéhez kapcsolódik, az éjszakai fürdőzés élményét pedig számos izgalmas programmal tarkítják majd: többek között vízi mozi, stand-up comedy, sportprogramok, tűzzsonglőrök, szaunaprogramok és koncertek egészítik ki az eseményt.

A rendezvény alkalmával több fürdő kedvezményes belépőjeggyel, hosszított nyitvatartással fogadja majd a fürdőzni és bulizni vágyókat, egy tökéletes éjszakai élményt nyújtva: akár hajnali kettőig is gyönyörködhetünk a csillagos égben a medencékben lazítva!

A Strandok Éjszakája országszerte élményt nyújt majd, nem csak a fővárosban, hanem vidéki fürdőzőkben is élvezhetik a legforróbb nyári estéket a strandolók. A rendezvényhez több mint 40 fürdő csatlakozik majd, többek között a Kecskeméti Fürdő, az Egri Török Fürdő, a Tiszafüredi Thermál Strand és Gyógyfürdő, valamint a Bogácsi Gyógy- és Strandfürdő várja vendégeit. A résztvevő fürdőkről a Fürdőszövetség weboldalán olvashatunk bővebben.[1]

 

 

[1] https://turizmus.com/desztinaciok/jovo-hetvegen-rendezik-a-strandok-ejszakajat-1182265

A bejegyzés trackback címe:

https://travelikum.blog.hu/api/trackback/id/tr5717888777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása