Travelikum

Hamarosan megújul a Természetjáró applikáció

2021. április 28. - Travelikum

A Magyar Természetjáró Szövetség ingyenes túra applikációja, a Természetjáró, hamarosan teljesen megújul. Az interaktív, okostelefonra telepíthető térképet gyalogtúrázóknak, kerékpárosoknak és vízitúrázóknak egyaránt ajánljuk. A digitális útikönyv több száz előre elkészített túraajánlattal, látnivalók sokaságával és részletes leírásokkal látja el a felhasználókat.

1_18.jpg

Forrás: https://img.oastatic.com/img2/35054387/1080x410r/.jpg

A Természetjáró applikáció két és fél éve jelent meg, azóta 255 ezren töltötték le és használják a kirándulások megtervezéséhez. A digitális felületen már több mint 740 kidolgozott, fotókkal kiegészített túraajánlat, kulturális látnivaló található. Az applikációban több száz turistaút menti szállás között böngészhetünk. Az alkalmazáshoz tartozik egy számítógépes felület, ahol még kényelmesebben tudjuk megtervezni a túrázásokat.

Az új verzió az eddiginél modernebb és felhasználóbarát felületet biztosít majd, melyen gördülékenyen tervezhetünk és böngészhetünk. A beépített térkép könnyebben leolvasható, az útvonalrögzítés pontossága is javul, valamint a szintgörbe interaktívvá válik, így azon is követhetjük, merre járunk. Különböző paraméterek szerint, körtúrákra, távolságra, szintemelkedésre, vagy időtartamra szűrhetünk majd, mellyel könnyebbé válik a személyre szabott keresés.

Az applikációban elérhető lesz a „3D-repülés”, mellyel akár otthonról bejárhatjuk virtuálisan a tervezett útvonalat, illetve megtekinthetjük a terepet, mintha felette repülnénk. A látnivalók bármelyikére kattintva a túratervező egyből megmutatja majd az aktuális pozíciónktól az odavezető utat. Az új szolgáltatások között szerepel továbbá az egyszerűbben használható offline mód, a fejlettebb csúcskereső, Skyline néven, valamint a terepi figyelmeztetések sokrétűbb megjelenítése is.[1]

 

 

Forrás: turizmus.com

[1] https://www.termeszetjaro.hu/hu/mobile-app.html

A bejegyzés trackback címe:

https://travelikum.blog.hu/api/trackback/id/tr716515786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása