Travelikum

Újdonság a kerékpározók számára: új, ingyenesen letölthető alkalmazás érhető el!

2022. augusztus 03. - Travelikum

A Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség (MAKETUSZ) létrehozta az ingyenesen letölthető Kerékpárosbarát alkalmazását, amely minden kerékpározó számára fontos információkkal szolgál, és folyamatosan bővül majd.

kep1_24.jpg

Forrás: https://www.pexels.com/hu-hu/

A Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség az Aktív és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ megbízásából koordinálja az országos kerékpárosbarát szolgáltatói hálózat létrehozását és működését. A szövetség kiemelt célja, hogy létrejöjjön egy olyan országos lefedettségű hálózat, amely kielégíti a kerékpáros túrázók igényeit.

Az új applikáció számos hasznos tudnivalóval szolgál, amely jelentősen megkönnyíti majd a bringázás szerelmeseinek útjait. Az alkalmazás tartalmazza a kerékpárosbarát vendéglátóhelyeket és szálláshelyeket, a hazai bringaparkokat, a vízvételi helyeket, a szervizpontokat, a bringás pihenőket, továbbá útvonalakat kezdőknek és haladóknak egyaránt.

A cél a folyamatos fejlődés: a hálózathoz mindazon szolgáltatók csatlakozhatnak, akik kerékpárosbarát szemlélettel fogadják a biciklizőket, és ezen felül megfelelnek az egyes szolgáltatástípusokra vonatkozó kötelező, illetve opcionális kritériumoknak.[1]

 

 

 

 

[1] https://turizmus.com/utazas-kozlekedes/informativ-alkalmazas-indult-kerekparosoknak-1182352

 

A bejegyzés trackback címe:

https://travelikum.blog.hu/api/trackback/id/tr8917899491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása