Travelikum

Sokszínű programkínálat a Balaton parton idén nyáron is!

2022. július 15. - Travelikum

A balatoni nyár sok izgalmat és szépséget rejt magában, természetesen ez idén sem lesz másképp. A kikapcsolódni vágyók változatos programok közül válogathatnak, számos koncertre, előadásra és fesztiválra kerül sor. Íme pár kihagyhatatlannak ígérkező esemény, amelyekre mindenképp érdemes ellátogatnotok!

h_1.jpg

Forrás: https://kirandulastippek.hu/keszthely-es-kornyeke/keszthely-festetics-kastely

Festetics-kastély programok, Keszthely[1]

A keszthelyi Festetics-kastély rendszeresen színes eseményekkel várja az érdeklődőket. Július 13-án és 20-án egy különleges programé lesz a főszerep, hiszen múltidéző kastélylátogatáson vehetnek részt a kikapcsolódni vágyók élőzenével, komolyzenei koncerttel és fényjátékkal. Mindemellett július 21-én és július 22-én a színház szerelmeseinek kedvez a kastély: a Keresztül-kasul című vígjátékot, illetve az Anyatigris című musicalt tekinthetik meg. Továbbá egy nagyszabású emlékkoncertre is sor kerül július 24-én az Omega együttes tiszteletére. A megemlékezésen kultikus Omega slágerek hangzanak el szimfonikusok, a Bolyki Soul & Gospel énekkórus és olyan nagyszerű előadók vendégfellépésével, mint Miklósa Erika, Király Linda, Roby Lakatos, Dolhai Attila, Szabó Győző és Lépés Gábor "Lepe".

ZamJam, Zamárdi[2]

2022. július 28-tól 3 napon át Zamárdi több helyszínen várja a közönséget zenével, képzőművészettel, gasztronómiával, gyerekprogramokkal és irodalommal. Július utolsó hétvégéjén Zamárdi egy igazán különleges programsorozattal rukkol elő, napközben jazz-koncerteket élvezhetnek az érdeklődők, illetve az éttermek teraszain dj-k felelnek a jó hangulatért, valamint írókkal találkozhatnak a vendégek. A MOL Nagyon Balaton színpadon különleges koncertek várják a közönséget, fellép többek között egy igazi klasszikus világsztár, a Kool & the Gang, illetve többek között érkezik majd az R-Go, Geszti Péter, Váczi Eszterrel és a Jazz+ Az fúvósaival, illetve Charlie is koncertezik majd. Mindemellett a jamaicai származású Shaggy is fellép majd a fesztiválon, de olyan magyar előadók is emelik majd a rendezvény színvonalát, mint Dés László, Péterffy Lili, Gábor Andor és Nagy Kristóf. 

Szabadtéri Színpad programok, Balatonlelle[3]

Neves fellépőkkel és színvonalas programokkal várja Balatonlelle a vendégeket idén nyáron is! Július 15-én Kárpátia koncertet élvezhetnek az érdeklődők, július 16-án pedig Hadházi László önálló előadását hallgathatják meg, ahol izgalmas kérdéseket boncol majd az előadó a férfias viselkedésről, valamint az ezzel kapcsolatos társadalmi elvárásokról. Ezt követően július 22-én a színház szerelmesei örülhetnek majd, hiszen a Pannon Várszínház bemutatja majd A Pál utcai fiúkat, amely bizonyára egy feledhetetlen élmény lesz mindenki számára. Másnap, július 23-án pedig Rúzsa Magdi koncertet élvezhetnek a vendégek, régi nagy slágerek mellett az elmúlt évben megjelent Karma című albumról is hallhatóak lesznek dalok.

 

 

 

[1] https://www.programturizmus.hu/ajanlat-festetics-kastely-programok-keszthely.html

[2] https://zamjam.hu/

[3] https://www.programturizmus.hu/ajanlat-balatonlelle-szabadteri-szinpad.html

A bejegyzés trackback címe:

https://travelikum.blog.hu/api/trackback/id/tr3517883675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása