Travelikum

A legkedvencebb családtagok – Közös programok négylábú barátainkkal

2021. november 29. - Travelikum

Magyarországon számos olyan kirándulóhelyet találunk, melyeket bátran bebarangolhatunk kedvenceinkkel. Felelős állattartóként azonban minden kutyatulajdonos szeretné, ha a szőrös családtagok a nagy séták mellett más programokhoz is csatlakozhatnának. A közösen töltött percek szerencsére könnyen megoldhatóak, hiszen a négylábúakat hazánkban rengeteg étterem, kávézó, szálloda, sőt üzletek is szívesen várják.

20211023_120748.jpg

Korábbi cikkünkben összegyűjtöttük azokat a kirándulóhelyeket, amelyeket négylábú barátaink társaságában bátran felfedezhetünk. A fővárosban és környékén rengeteg lehetőség van a biztonságos kutyás túrázáshoz, de Magyarország számos pontján találunk izgalmas kirándulóhelyszíneket, ahol a természetben sétálhatunk együtt hűséges társainkkal.

A kutyák igazi családtagok, társak és barátok, akikkel szeretnénk minél több időt együtt tölteni. Felelős gazdaként egyre többen próbálják úgy kialakítani programjaikat, nyaralásaikat vagy akár mindennapi teendőiket, hogy a kutyáik is bármikor velük tarthassanak.

Az immár nyolcadik alkalommal megrendezett az Év Kutyabarát Helye kampány ezt a jelenséget karolta fel, és egy teljes hónapon keresztül mutatta be azokat a magyar kutyabarát szolgáltatókat, vendéglátóhelyeket, ahol bátran élvezhetik a kutyások saját kutyáik és akár más négylábúak társaságát is.

Az ország első kutyabarát szolgáltatásait és helyeit összegyűjtő portál, a Kutyabarát.hu által megrendezett kampányban számos kategóriában nevezhettek a vállalkozások. A kutyások így bátran válogathatnak a helyek közül, ahova kedvenceik is velük tarthatnak. Legyen szó esti vacsoráról egy étteremben, a barátainkkal együtt töltött időről egy kávézóban vagy akár romkocsmában, egy rövidebb vagy akár hosszabb kikapcsolódásról egy szállodában vagy vendégházban, esetleg vásárlásról egy üzletközpontban, ezekre a helyekre bátran velünk tarthatnak négylábú barátaink![1]

A kampány egyik fő célkitűzéseként minden évben kiemelt figyelem fordul a kutyabarátságra, a hazai kutyabarát szolgáltatásokra, valamint a felelős kutyatartás népszerűsítésére.[2] A hazai kutyatartók pedig megismerhetik az ország színes kutyabarát kínálatát, így nem maradhatnak el a közös programok kedvenceikkel. A különböző kategóriák nyertesei az alábbi linken találhatóak.

 

 

 

 

[1] https://turizmus.com/szallashely-vendeglatas/iden-is-megvalasztjak-az-ev-kutyabarat-helyeit-1177308

[2] https://kutyabarat.hu/kutyabarat_hirek/112513/nyolcadik_eve_toretlen_az_ev_kutyabarat_helye_kampany_nepszerusege/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://travelikum.blog.hu/api/trackback/id/tr3116768560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása