Travelikum

Töltsd augusztus utolsó hétvégéjét a Balatonnál!

2022. augusztus 26. - Travelikum

Repül az idő, egy újabb nyár eltelt. Az augusztus strandidővel köszön el tőlünk, így érdemes ellátogatni a Balatonra, ahol számos kihagyhatatlan program közül válogathatunk a nyár utolsó hétvégéjére. Gasztronómiai, kulturális és szórakoztató rendezvények várnak minket színes programokkal.

sunset-g12e8b000e_1920.jpg

Forrás: https://pixabay.com/hu/

Off Road Hungary Festival 2022 – Gyenesdiás[1]

Gyenesdiás egy különleges programmal búcsúztatja a nyarat: „Legyen sáros” szlogennel off road rendezvényre várja az érdeklődőket. 50 méter hosszú iszappálya, ügyességi versenyek, gyerekprogramok, teljesítményversenyek és különböző kiállítók teszik teljessé majd az off-road élményt a látogatók számára. A rendezvény 2022. augusztus 25-28. között valósul meg. Napközben többek között szabad autózásra, vezetett túrákra lesz lehetőség, az esti programok esetében pedig a szórakozásé lesz a főszerep: Kerozin buli, DJ Somix és DJ Dorian, valamint tűzijáték felel majd a hangulatért.

Nemzetközi Verkli Fesztivál és Régmúlt idők lovas fesztiválja – Keszthely

Augusztus utolsó hétvégéjén Keszthely két fesztivállal is készül. Idén 9. alkalommal érkezik a Nemzetközi Verkli Fesztivál, ahol többek között svájci, német, osztrák és holland verklisek lepik el a keszthelyi Sétálóutcát és Fő teret. A zenészek vidám hangulatot teremtenek majd a zenegépjeikkel, felidézve a régi korok hangulatát, de a legkisebbek sem unatkoznak majd, hiszen gyermekszínház, arcfestés várja majd őket.[2] A keszthelyi Festetics-kastélyban pedig a Régmúlt idők lovas fesztiváljának ad otthont. A hétvége alatt népi játékokat, huszár bemutatókat látogathatunk, illetve különböző előadásoknak köszönhetően megismerhetjük többek között a lovak, illetve az arisztokrácia világát.[3]

Fonyódi Harcsafesztivál 2022[4]

2022. augusztus 26-27-én kilencedik alkalommal rendezik meg a Fonyódon a Harcsafesztivált, ahol pompás illatok és ízek közepette, vidám és családias hangulatban lehet végig kóstolni a harcsából készült ételek sokaságát. Színes programkínálat tárul elénk a fesztivál alkalmával: többek között Tschepen Tamás zongora és gitárelőadása, a Próká-torok jazz énekműsora, a Megarox Egyesület operett és revü nevű műsora várja majd az érdeklődő közönséget.

 

 

[1] https://csodalatosbalaton.hu/programok/fesztival-koncert/off-road-hungary-festival-2022-gyenesdias/

[2] https://csodalatosbalaton.hu/programok/fesztival-koncert/nemzetkozi-verkli-fesztival-2022-keszthely/

[3] https://csodalatosbalaton.hu/programok/fesztival-koncert/regmult-idok-lovas-fesztivalja-2022-keszthely/

[4] https://csodalatosbalaton.hu/programok/gasztro-programok/fonyodi-harcsafesztival-2022/

A bejegyzés trackback címe:

https://travelikum.blog.hu/api/trackback/id/tr8817917077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása