Travelikum

A tökéletes húsvéti hétvége

2022. április 06. - Travelikum

Nem is olyan régen mutattunk nektek pár olyan szuper húsvéti programot, amire akár az egész családdal vagy a baráti társaságotokkal is ellátogathattok. Gondoltuk hozunk még pár olyan ötletet, amivel egy kicsit különlegesebben is eltölthetitek az ünnepi hosszú hétvégét. Ha valami igazán kiemelkedő és pihenéssel teli programra vágytok a vásári forgatagok helyett, akkor most jól figyeljetek!

nest-g84fd82d06_1920.jpg

Forrás: pixabay.com

A nyuszi a kastélyokba is benéz[1]

A hosszú hétvégéken egy igazi pihentető, nyugalommal teli kikapcsolódásra vágyunk. A húsvéttal sincs ez másképp és hol is lehetne nyugodtabban eltölteni ezt a pár napot, mint egy impozáns kastélyszállóban? A BOTANIQ Turai Kastély egy igazán különleges húsvéti ajánlattal várja az oda látogató szállóvendégeket az ünnepi hétvégén, melyben nem csak az ízletes menüsor és izgalmas programok, de a kastély szemet gyönyörködtető építészete is közrejátszik majd. Az 1880-as években épült Turai Kastély neoreneszánsz elemei egy mesébe illő közegbe repítenek majd titeket, amely a nektek és a gyerekeknek is megalapozza majd az egyedülálló élményeket. A hétvége folyamán a szállóvendégeket egy rendhagyó húsvéti bekészítés fogadja majd kiválasztott szobatípusukban, a finomságok sora pedig a szálloda éttermeiben folytatódik. A húsvéti menüről Mészáros Ádám séf és csapata gondoskodik majd a Clarisse hangulatos közegében, ahol az ételek mellett a hangulat is páratlan lesz a zenei aláfestésnek köszönhetően. Reggel különleges húsvéti reggeli és finom tavaszi falatok várják majd a vendégeket, de vacsora alkalmával is kiemelkedő falatok és finom italok várnak majd rátok. A kastélykertben, mely eredeti, Schossberger báró által megálmodott elrendezésében és pompájában díszeleg, egy izgalmas tojásvadászaton is részt vehettek majd, így a család legkisebb tagjai is biztosan átélhetik a húsvéti nyuszi ajándékainak örömét.

20210111-0707-pano.jpg

Forrás: Hlinka Zsolt

Húsvét a szurikáták között[2]

Ha egy trópusi hangulatú Húsvétra vágynátok, akkor irány a Bambara Hotel! A sokak által kedvelt, szafari hangulatú hotel sem marad ki a különleges ajánlatok sorából idén és számos izgalmas ajánlattal várja a vendégeket. A hétvége folyamán eltölthettek egy napot a Bükki Rejtélyparkban, ahol biztosan a család legkisebb tagjai is jól érzik majd magukat, de a szálloda saját, afrikai ihletésű programokkal is készül majd minden nap. Az aktív kikapcsolódás mellett természetesen a Bambara wellness részlege is tárt kapukkal várja majd az oda látogatókat, ahol panoráma szaunában és egy igazán romantikus hangulatú pezsgőmedencében pihenhetitek ki a hét fáradalmait, de a gyerekek is élvezni fogják a barlangmedence és a gyermek wellness által nyújtott pihenést és feltöltődést. A szálloda San Toro éttermében svédasztalos vacsorával zárhatjátok majd napjaitokat, ahol minden izgalmat újra feleleveníthettek majd.

Irány a hegyekbe![3]

A hegyi kikapcsolódás sokszor csak télen jut eszünkbe, azonban nem kell a hófödte táj megékezéséig várni, hogy a magasabb pontok felé vegyük az irányt. A Lifestyle Hotel Mátra nem messze az ország legmagasabb pontjától várja vendégeit a húsvéti hétvégén is, számtalan különleges programmal. Ha igazán messze szeretnétek kerülni a város nyüzsgésétől, akkor a Mátrában a helyetek! A Lifestyle Hotelben már a szobában kezdődnek a meglepetések, hiszen egy alkalomhoz illő bekészítés és welcome drink fogad majd benneteket, a hétvége folyamán pedig bőséges büféreggeli és büfévacsora keretein belül fogyaszthattok finomabbnál-finomabb húsvéti falatokat a szálloda éttermében. A hétvége folyamán több izgalmas családi programmal is készül majd a szálloda melyek között megtalálható lesz egy állatsimogató, bűvészelőadás, tojásvadászat és még sok egyéb kézműves program, melyben nem csak a kicsik, de a felnőttek is bátran részt vehetnek. Esténként élő zene és koncert biztosítja majd a jó hangulatot, napközben pedig akár a hotel spa részlegén is kipihenhetitek majd a munkahét fáradalmait.

Gyermekmentes húsvéti kikapcsolódás[4]

Ha baráti társasággal vagy párotokkal indulnátok neki a hosszú hétvégének, lehetséges, hogy teljes nyugalomra vágynátok, gyerekzsivaj nélkül. A Shiraz Hotel egy igazi felnőtt kikapcsolódással várja vendégeit az ünnepi hétvégén és megannyi különleges programmal is. A különleges Arab hangulatú hotel kibővített szaunakínálattal, egyedülálló fürdőházával és marokkói pihenőkertjével biztosítja a teljes ellazulást, a hétvége folyamán pedig számos esti program, élőzene és hastáncműsor is terítéken lesz. A gasztronómiáról a Dubai Kert & Shiraz Étterem gondoskodik majd, ahol megannyi finom falat fogad majd titeket a svédasztalos vacsorán és a gazdag büféreggelin is. Ha igazán pihentető, gyermekkacaj mentes pihenésre vágytok, itt lesz a helyetek!

 

 

 

 

 

 

[1] https://botaniqkastely.hu/hu/csomagajanlatok/

[2] https://bambara.hu/hu/ajanlatok/bambara-husvet

[3] https://lifestylehotelmatra.hu/ajanlatok/

[4] https://shiraz.hu/hu/ajanlatok/shiraz-husvet

A bejegyzés trackback címe:

https://travelikum.blog.hu/api/trackback/id/tr117798765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása